Monday, September 10, 2018

I Need Your Help Guys

Hello guys, wauu aku rasa dah berapa tahun aku tak melibatkan diri aku dalam bidang penulisan ni what de fish aku cakap macam over lah pulak kan. Sebenarnya, aku dah berhajat lama dah untuk buat come back kononnya nak cantikkan blog pastu nak istiqamah menulis tapi hahahah angan angan yang aku tanam dalam diri aku, aku pun lupa kat mana sebenarnya angan angan aku tertanam dekat mana okey hambar i know.

So, last aku update entry rasanya masa aku form 1 ke form 2 ah aku tak ingat tapi kira lama jugak lah tu. And now, aku dah form 4, fuhh aku tak sangka aku dah besaqqqq. Rasa macam sekolah rendah pun tak habis lagi dooh. Hakikat yang aku dah tua, kena terima tak gitu. So, aku sebenarnya ada misi yang aku perlukan pertolongan. Dan, aku juga berharap akan ada yang dapat membantu. 

Okey, cenggini. Aku memerlukan sumbangan camtulah untuk jayakan program aku dan kawan kawan sekelas aku. Kami nak pergi lawatan dan nak lah jugak cari sedikit sumbangan untuk lawatan kelas aku tu. Bila lawatan tu? Okey let me tell you guysss.


Terengganu, Pahang dan Pulau Pinang.
-14-17 November 2018
-Imtiyaz Kuala Terengganu, Genting Highland Theme Park, Bukit Tinggi,              Escape Theme Park, Padang Kota, Jetty Chew

Antara tempat tempat yang penting yang aku listkan ni. Tarikh sekali. Nilah yang kitorang nak pergi. Kalau diikutkan total semua termasuk bas, tempat penginapan  semuanya hampir RM7500. Yang akan pergi seramai 38 orang termasuk guru pengiring. 

Kami memerlukan sumbangan lebih kurang RM 1500 lagi untuk jayakan program ni. Aku pun berharap ada yang akan membantu. Tak kisahlah seberapa banyak yang nak diberikan. Kami sedia menerima. So, korang. Macam mana? Heeeee, mehlah bantu saya. 

Oh ya, buat yang tertanya tanya nak tahu tentatif or kertas kerja yang lengkap untuk program kami ni, you guys can whatsapp directly to this number: 0175534468 okeyy. Nak tanya apa silakan InshaAllah aku sedia menjawab dengan jujurnya. So, sayaaa di sini begitu berharap ada yang akan membantu. Aku tak ada apa yang nak balas dengan kebaikan yang korang berikan. InshaAllah, aku sentiasa berdoa yang Allah akan melimpahi rezeki dan merahmati kalian semua. InshaAllah, the more you give the more you get.

Mohon bantu saya , lots of love. 


2 comments:

Asyiqin Roslee said...

hi,, ekin singgah sambil follow blog ni,, jemput lah singgah blog ekin :) https://asyiqinroslee.blogspot.com/

Erin Azmir said...

hopefully dapat sumbangan yang cukup :)

erin x | oh, erin writes